T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Solmaz Güzel İlkokulu

Solmaz Güzel İlkokulu

Telefon
0 342 241 3410
Belgegeçer
0 342 241 2290
WEB
https://solmazguzelilkokulu.meb.k12.tr
Adres
ATAKENT MAH. 02007 NOLU SK. SOLMAZ GUZEL IO SİTESİ NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Solmaz Güzel İlköğretim Okulu Olarak Vizyonumuz istiyoruz ki; Çağın gerektirdiği teknolojiyi, bilgiyi ve eğitim–öğretim anlayışını kurumumuzda uygulayarak, öğrencilerimiz olan yarının büyüklerini; millî ve manevî değerleri benimsemiş, kendine güvenen, problem çözebilen, yaratıcı düşünceye sahip, çağdaş bilgilerle donanmış, demokrasiyi özümsemiş, yeniliğe ve gelişmeye açık, insanlara ve tüm canlılara sevgiyle yaklaşan, yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen Ö ğ r e n c i l e r y e t i ş t i r e n b i r o k u l o l m a k . . .
Misyon
Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda İnsana değer veren, Doğru, dürüst ve çağdaş, Araştımacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, Özgüvenini kazanmış, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r . . .
Başarılar
çeşitli senelerde okulumuz yıldız kız ve erkek takımları voleybol branşında il birinciliği ve ikinciliği elde etmişlerdir.
Öğretmen :63
Öğrenci :1326
Derslik :26
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
07:20 17:20
Isınma
DOĞAL GAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAGLANABİLMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
GAZİKENT
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL VE İLÇE MERKEZİNE 5 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
MASA TENİSİ, FUTBOL, ATLETİZM, HENTBOL, BASKETBOL
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır