Okulumuz Hakkında

Atakent Mahallesi 10 Nolu Cadde Şehitkamil / GAZİANTEP
 Fotoğrafı

VİZYON

Solmaz Güzel İlköğretim Okulu Olarak Vizyonumuz istiyoruz ki; Çağın gerektirdiği teknolojiyi, bilgiyi ve eğitim–öğretim anlayışını kurumumuzda uygulayarak, öğrencilerimiz olan yarının büyüklerini; millî ve manevî değerleri benimsemiş, kendine güvenen, problem çözebilen, yaratıcı düşünceye sahip, çağdaş bilgilerle donanmış, demokrasiyi özümsemiş, yeniliğe ve gelişmeye açık, insanlara ve tüm canlılara sevgiyle yaklaşan, yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen Ö ğ r e n c i l e r y e t i ş t i r e n b i r o k u l o l m a k . . .

MİSYON

Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda İnsana değer veren, Doğru, dürüst ve çağdaş, Araştımacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, Özgüvenini kazanmış, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r . . .

BAŞARILAR

çeşitli senelerde okulumuz yıldız kız ve erkek takımları voleybol branşında il birinciliği ve ikinciliği elde etmişlerdir.

Öğretmen

Rehber Öğretmen